| Tel: (0592) 26 26 01

Over Hotel Restaurant 't Zwanemeer.

Gastvrij restaurant, waar we trots op zijn!

Het hotel en restaurant is opgericht, in 1976. Wij zijn het hotel en restaurant begonnen vanuit de passie om de mensen te verwennen. Een stukje ontspanning te bieden in de hectische tijden. Bij ons staat gastvrijheid nog echt voorop. In ons restaurant kunt u genieten van een maaltijd samengesteld van eerlijke producten. Veel van deze producten komen uit de eigen streek.

Hotel en restaurant Zwanemeer

Wij zijn een flexibele organisatie en denken graag met u mee, bij ons is er veel mogelijk. Wij leveren een goede kwaliteit/prijsverhouding en daar zijn we trots op. Alles staat in het teken om uw een prettig verblijf te bieden!


 

In een bosrijke omgeving heerlijk tot rust komen

Ons gastvrij hotel is een perfecte uitvalbasis om heerlijk tot rust te komen. De omgeving van 't Zwanemeer is erg bosrijk en er zijn verschillende fiets- wandelroutes. Geniet heerlijk van de natuur en kom tot rust. Een dagje naar het Drents museum of naar het Hondsrug behoort ook tot de mogelijkheden. Er is genoeg te doen in de omgeving.

Kom gezellig langs en ervaar wat echte gastvrijheid inhoudt. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft of kijk nog even verder op onze website.

"Onze passie duurt voort, na 44 jaar zijn we nog steeds blij dat wij het onze gasten naar het zin kunnen maken. Dat is voor ons het allerbelangrijkste!"

 

Contact

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten
Tel.: (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl
Sitemap

Reserveer hier uw kamer

Reserveer hier uw kamer

Hotel Restaurant ' t Zwanemeer

Neem contact op

Heeft u eerst nog vragen over de kamer, of wilt u andere informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op:

Maandag:
16.00 - 23.00 uur
Dinsdag:
gesloten (behalve voor hotelgasten)
Woensdag t/m zondag:
16.00 tot 23.00 uur

De keuken is geopend van 17.30 - 19.30 uur

't Zwanemeer

Gastvrij Gezellig en Huiselijk...

't Zwanemeer Gieten  Gastvrijheid vanaf 1976                 Gieten hotel en restaurant Vele wandel en fietsroutes                't Zwanemeer  Familie arrangementen

Hotel 't Zwanemeer in Gieten

hotel restaurant zwanemeer

Reserveer hier uw tafel

Hotel-Restaurant 't ZwanemeerHotel-Restaurant 't Zwanemeer